Դիմորդի անկյուն

Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն

  • Տեխնոլոգ՝ խմորման արտադրության և գինեգործության

Խմորման արտադրության և գինեգործության տեխնիկը պետք է ապահովի գինու արտադրության ողջ տեխնիկական գործընթացը` սկսած խաղողի մթերումից մինչև շշալցումը։ Նա ապահովում է խաղողի մթերման, վերամշակման, խմորման գործընթացները: Մշակում, խնամում և հնեցնում է գինենյութը: Կատարում է կոնյակի գինենյութերի պատրաստում, թորում, սպիրտի հասունացում, կոնյակի կուպաժավորում շշալցում: Պատրաստում է գարեջրի քաղցու: Կատարում է ֆիլտրում և շշալցում:

Տեղեկատվության ճշգրտության համար Dasaran.am կայքը պատասխանատվություն չի կրում: